Bute vrea să renunţe la centura IBF!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute * Foto: Reuters
Lucian Bute * Foto: Reuters

Pugilistul român vrea să urce în categorie, iar acest lucru este sinonim cu renunţarea la titlul mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF.

Pugilistul Lucian Bute a anunţat că este tentat să urce în categorie şi să lupte pentru centurile mondiale la semigrea, anunţă realitatea.net. Acest lucru este sinonim cu renunţarea la titlul mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF.

"Vreau sa trec la o categorie mai mare. Am probleme cu slăbitul înaintea partidelor. Acum am luat deja 8-9 kilograme în plus, cât am stat acasă. Îmi voi face planul pentru anul 2012 după finala Super Six. Vreau să mă bat cu câătigătorul. Sper să accepte. Dacă nu, atunci voi vedea..", a declarat Bute, care dacă va trece la categoria superioară ar putea lupta cu nume importante precum Bernard Hopkins sau Jean Pascal.

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, l-a învins pe jamaicanul Glen Johnson în 12 reprize şi şi-a apărat cu succes centura mondială pentru a noua oară consecutiv, la începutul lunii noiembrie, în cadrul unei gale la Quebec.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite