FOTOGALERIE Bute poate lupta pentru unificarea centurilor la Bucureşti!!! „Arena Naţională“ este locul ales

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute a fost sărbătorit în București * Foto: Marian Burlacu
Lucian Bute a fost sărbătorit în București * Foto: Marian Burlacu

Rudel Obreja, preşedintele suspendat al Federaţiei Române de Box, are gânduri mari. El şi-a propus să-i organizeze o gală adevărată campionului nostru mondial la box, Lucian Bute.

FOTO Lucian Bute și-a sărbătorit victoria cu Johnson în București

„Vreau să unific centurile în 2012“, a spus Lucian Bute, vinerea trecută, când a revenit în ţară, după victoria entuziasmantă obţinută în faţa jamaicanului Glen Johnson.„Dacă Ward va câştiga meciul din 17 decembrie, nu cred că va accepta să boxeze cu mine în primăvara lui 2012. Mă întreb totuşi dacă Ward va rezista în faţa lui Froch. Mie mi-ar plăcea să câştige Froch pentru că a tot vorbit de mine în ultima vreme şi vreau să-i închid gura. Eu mă bat cu oricine, vreau să unific centurile în 2012", susţine Bute. El va merge la meciul din America, strategia fiind ca românul să-l provoace la un duel pe câştigătorul acestui meci.

Dacă cei doi vor evita un timp să-l întâlnească pe Bute, pentru boxerul român sunt şi alte variante. După ce l-a refuzat iniţial, americanul Kelly Pavlik a afirmat că e dispus acum la o luptă cu Bute. Totodată, şi danezul Mikkel Kessler e o opţiune.

Rudel Obreja, preşedintele suspendat al FR de Box, pune la cale un plan măreţ. El vrea să organizeze acest meci, de unificare a centurilor, la Bucureşti. „Mă gândesc deja la un astfel de meci şi la o astfel de posibilitate. Am găsit şi locul potrivit pentru a găzdui o partidă unică în istoria boxului şi a sportului Românesc. Lucian ar putea boxa pe «Arena Naţional㻓, a spus Obreja, care se gândeşte că peste 80.000 de români ar putea fi alături de sportivul român.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite