Bute spune că a fost hipnotizat de Froch

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La aproape o săptămână după meciul în care românul şi-a pierdut centura IBF, fostul campion mondial, dar şi antrenorul său au venit cu explicaţii incredibile pentru înfrângerea de la Nottingham.

Meciul de coşmar cu Carl Froch a trecut, arcada spartă a lui Lucian Bute arată mai bine, însă o dilemă continuă să-l macine pe fostul campion mondial: cum de a fost bătut atât de clar de adversarul său?

Răspunsul nu l-a putut oferi nici miercuri seară, când a fost invitat la mai multe posturi de televiziune. „Stabilisem o strategie în funcţie de viteza mea de execuţie. Nu trebuia să stau în corzi, dar nu-mi dau seamacum de am făcut exact asta. Eram hipnotizat", a afirmat boxerul de 32 de ani.

Două variante pentru revanşă

Bute a explicat care sunt şansele ca o confruntare cu Froch să aibă loc în viitor. „Sunt două posibilităţi. Pot să cer revanşa foarte repede, în câteva luni, adică să programăm un nou meci în octombrie sau în noiembrie. O altă variantă ar fi ca şi eu, dar şi el să boxăm o dată cu alţi adversari înaintea revanşei. În acest caz, ne-am reîntâlni undeva în primăvara anului viitor", a declarat sportivul.

Ce va fi după această posibilă revanşă cu Froch? „Iau în calcul inclusiv o urcare în categorie, la semigrea, poate anul viitor. Dar mai am doi, trei adversari până atunci. În afară de Froch, e posibil şi un meci cu Andre Ward", a încheiat Bute. 

"M-am făcut de râs. Bute nu trebuia să piardă aşa. Îmi pare rău de maniera în care am pierdut.''
Lucian Bute boxer

„Lucian credea că meciul s-a terminat"

Ziarul „Naţional" a publicat o declaraţie uluitoare a antrenorului lui Bute. „După runda a patra, Lucian credea că meciul s-a terminat, dar i-am explicat că e abia final de repriză", a afirmat Stephan Larouche (foto). Această declaraţie explică de ce stafful românului i-a propus acestuia să arunce prosopul după a patra rundă. Bute n-a vrut şi a fost făcut KO după a cincea repriză.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite