Bute, pus în gardă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Bute a intrat în linie dreaptă cu pregătirea pentru gala „Campion pentru România", în care îşi va apăra pentru a opta oară centura mondială IBF, la categoria supermijlocie.

Antrenorul său, Stephane Larouche, a dezvăluit într-un interviu acordat site-ului oficial al pugilistului, lucian-bute.com, amănunte despre programul crâncen pe care românul îl urmează. „Lucian este în febra antrenamentelor. Am programat 110 reprize de sparring pentru meciul cu Mendy. Prima etapă a pregătirii o vom încheia la Montreal, însă vom continua sparringurile şi în România. Pot spune că Lucian se prezintă foarte bine la antrenamente", a declarat Larouche.

Soseşte vineri în România

Acesta spune că Lucian este foarte concentrat pentru meciul de la Bucureşti, pentru că ştie că va lupta în faţa propriilor fani. „Românii trebuie să fie mândri că Lucian boxează la el acasă. Mari oraşe din lume, Las Vegas, New York, Montreal se bat pentru el, dar el a ales Bucureştiul", a mai spus Larouche. Canadianul are totuşi o grijă: stânga lui Jean Paul Mendy. „Este foarte puternic şi este neînvins la profesionişti. Nu trebuie să uităm asta. Este un stângaci cu lovituri periculoase. Lucian trebuie să respecte stânga lui Mendy", a mai spus antrenorul pugilistului român. Bute va sosi vineri în România, unde va continua pregătirea pentru gala care are loc la 9 iulie, la Romexpo. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite