Bute, precaut: „Nu o să fie picnic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi casele de pariuri şi majoritatea specialiştilor îl dau ca mare favorit în confruntarea cu Brian Magee (35 de ani), Lucian Bute (foto) nu-l subestimează deloc pe irlandez.

„Brian este mai bun decât ultimii mei adversari, Fulgencio Zuniga, Edison Miranda şi Jesse Brinkley. Am văzut mai multe meciuri ale sale şi nu mă aştept la un picnic. Este şansa vieţii sale, nu are nimic de pierdut şi nu este intimidat de publicul ostil. Eu sunt însă mai pregătit ca niciodată pentru luptă", a spus Bute.

A pus muşchi ca să dea bine la TV

Într-o formă fizică de excepţie după cele două luni de cantonament în Florida, „Mister KO" a atras multe cuvinte de laudă din partea canadienilor. „Influenţa noului preparator fizic, Alain Delorme, este vizibilă. Umerii şi spatele lui Lucian par decupaţi cu cuţitul", s-au exprimat metaforic cei de la www.rds.ca.

De altfel, antrenorul Stephane Larouche a recunoscut că elevul său a lucrat intens pentru a-şi dezvolta masa musculară. Se pare că acordul cu postul de televiziune Showtime l-a determinat pe român să fie şi mai atent la imaginea sa.

„Când se va fixa data unui super duel, trebuie să fim deja pregătiţi. Nu ne putem permite să o luăm atunci de la zero", a explicat Larouche transformarea lui Bute.

Urmează campionul la WBC?

Conform declaraţiilor lui Jean Bédard, preşedintele Interbox, stafful danezului Mikkel Kessler (campionul WBC) va veni la Montreal în acest weekend pentru a perfecta un posibil meci cu Bute în toamnă.

"Pentru mine este o mare onoare să lupt cu Lucian. Nu cred că puteam avea un meci mai mare decât acesta."
Brian Magee
pugilist

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite