Bute nu mai luptă cu Froch! Următorul adversar se va decide între Ward sau Hopkins!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute
Lucian Bute

Boxerul Lucian Bute, campionul IBF la categoria supermijlocie, nu va mai lupta cu britanicul Carl Froch, cum se anunţase anterior, şi ar putea să-şi încrucişeze mănuşile cu Andre Ward sau cu Bernard Hopkins.

Conform TVA Sports, canalul Showtime nu este interesat de un meci între Bute (29 victorii din tot atâtea meciuri la profesionişti, 14 prin KO) şi Carl Froch, fost campion mondial WBC (28 victorii, 2 înfrângeri). Celebrul canal american ar prefera un meci între Bute şi ''veteranul'' Bernard Hopkins (47 ani, 52 de victorii, 5 eşecuri, 2 egaluri), campion WBC la categoria grea uşoară, sau între Bute şi Andre Ward, campionul WBA/WBC (25 victorii, 13 prin KO).

Showtime consideră că un meci Bute - Froch nu ar fi fezabil economic, din punctul său de vedere, în cazul în care confruntarea totuşi se va disputa, cu un prim meci la Montreal, în aprilie, şi un al doilea, dacă mai este cazul, la Nottingham, în august.

Ward a declarat deja că nu intenţionează să boxeze cu Bute deocamdată şi ar accepta un meci doar după ce Bute va lupta cu un adversar de primă mână, precum Froch sau Andre Dirrell. Totuşi, Showtime ar putea încerca să îl forţeze pe Ward să accepte un meci cu Bute înainte, în cazul în care influentul canal cu plată va pune la bătaie suficienţi bani. În altă ordine de idei, Hopkins este dispus să urce în ring cu Bute, dacă i se va oferi oportunitatea. Singurul obstacol este acela că WBC a hotărât ca Hopkins să îi acorde revanşa lui Chad Dawson

Un meci între Bute şi Hopkins în Statele Unite nu este exclus, deoarece există mulţi iubitori ai boxului care vor să îl vadă pe Hopkins în ring cu Bute, considerat unul dintre cei mai buni boxeri ai categoriei, dar şi destui fani care cred că Bute îl poate bate pe Hopkins.

Conform unor păreri, Showtime nu ar dori un meci între Bute şi Froch, după ce britanicul a fost învins destul de uşor în decembrie de Ward.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite