Bugete - record pentru 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sezonul competiţional 2008-2009 va începe pe 27 septembrie. Campionatul feminin de volei pare mai disputat ca oricând, asta şi pentru că echipele s-au întărit în perioada de pauză.

Sezonul competiţional 2008-2009 va începe pe 27 septembrie. Campionatul feminin de volei pare mai disputat ca oricând, asta şi pentru că echipele s-au întărit în perioada de pauză. Campioana Metal Galaţi, care ne va reprezenta în Champions League, şi-a adus în lot câteva jucătoare care pot fi în sextetul de bază al oricărei grupări puternice din Europa.

Mai mult, clubul din Moldova a anunţat un buget de aproximativ 1,2 milioane de euro, ceea ce înseamnă enorm pentru o formaţie din ţara noastră. O altă candidată la titlu este Dinamo Bucureşti, echipa din Capitală anunţând prin vocea managerului Marian Ştefan o investiţie de un milion de euro pentru actuala ediţie de campionat.

Dinamo şi Metal aşteaptă decizia Alidei Marcovici. Marcovici, una dintre cele mai bune voleibaliste din Europa pe postul de centru, a declarat că este tentată să mai evolueze încă un an, însă ar prefera să prindă meciuri de Liga Campionilor.

Duelul dintre Bucureşti şi Galaţi pare să fie arbitrat de Ştiinţa Bacău, acolo unde Florian Grapă, fostul antrenor al echipei naţionale, a reuşit să aibă mereu rezultate. Rapid Bucureşti, Penicilina Iaşi şi Unic Piatra Neamţ şi-au anunţat şi ele intenţia de a prinde podiumul, astfel că rezultatele - surpriză ar putea apărea oricând.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite