Buget-record

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buget-record
Buget-record

Dinamo Lemtrans încearcă să cucerească eventul cu o investiţie de 800.000 de euro şi cu şapte jucătoare noi Preşedintele Marcel Popescu încearcă să menţină liniştea în curtea

Dinamo Lemtrans încearcă să cucerească eventul cu o investiţie de 800.000 de euro şi cu şapte jucătoare noi

Preşedintele Marcel Popescu încearcă să menţină liniştea în curtea echipei de volei feminin Dinamo Bucureşti, într-o perioadă agitată.

Motivul este unul simplu: 11 jucătoare de la formaţia din şoseaua Ştefan cel Mare sunt la final de contract şi ar putea să părăsească clubul.

Nu este însă un semnal de alarmă deoarece planurile grupării din şoseaua Ştefan cel Mare sunt foarte mari. "Este adevărat, avem 11 sportive în această situaţie, însă Dinamo se bate la titlu anul viitor. Vom aduce şapte voleibaliste de valoare din străinătate şi o să avem un buget de 800.000 de euro pentru campionat şi Cupa CEV", ne-a declarat Marian Ştefan, managerul echipei.

Mai mult, noua denumire a formaţiei va fi Dinamo Lemtrans, aici urmând să investească şi Florian
Walter.

65.000 de euro pentru un transfer

De departe, sârboaica Sanja Starovici va avea cel mai mare contract. "Pentru a o avea în lot trebuie să achităm 65.000 de euro cu tot cu taxe. Ea va avea o înţelegere de 40.000 de euro pe sezon şi cred
că-şi merită banii, fiind o jucătoare foarte experimentată, de lot naţional.

Tot din Serbia vor mai veni Alexandra Krncevici şi ridicătoarea Stevanovic. Vom mai aduce alte două sportive de lot naţional din Croaţia, Zrinka Petrovic şi Lucia Gigic. Plus Diana Neagoe, de la Galaţi, aşa că nu cred că avem de ce să ne facem griji", a încheiat Marian Ştefan.

Singura voleibalistă care nu va mai evolua pentru Dinamo este Daniela Mincă-Gâlcă, care s-a retras din activitatea competiţională. Alida Marcovici-Cioroianu şi Claudia Cârstoiu şi-au renegociat contractele şi vor rămâne. Oficialii alb-roşiilor sunt convinşi că Dinamo va ajunge departe şi în Cupa CEV, acolo unde elevele antrenate de Adrian Radu vor avea un lot experimentat şi un buget pe măsură.

"Nu va pleca nimeni. Sunt mai multe fete care sunt la final de înţelegere cu Dinamo, însă le vom prelungi contractele"
Marcel Popescu,
preşedinte CS Dinamo

Viitoare transferuri

Diana Neagoe (România, Galaţi) - urmează să semneze
Zdrinka Petrovici (Croaţia) - a semnat
Lucia Gigic (Croaţia) - a semnat
Alexandra Krncevici (Serbia) - urmează să semneze
Liliana Koceva (Bulgaria) - negocieri, posibil să semneze
Eszter Kovacs (Ungaria) - a semnat
Sanja Starovici (Serbia) - va semna

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite