Brian Magee: “Am şansa să boxez cu cel mai bun pugilist la supermijlocie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute
Lucian Bute

Adversarul lui Lucian Bute din ring, din martie 2011, irlandezul Brian Magee, a declarat despre boxerul român că este cel mai bun din lume la categoria supermijlocie. El crede totodată că se află în cea mai bună formă şi că poate produce surpriza.

"Simt că acum am şansa vieţii să boxez cu cel mai bun din lume la categoria supermijlocie într-un timp în care sunt în cea mai bună formă şi sunt gata să iau titlul. O victorie la Montreal mi-ar schimba radical viaţa, devenind milionar peste noapte", a spus Mangee, care este convinsă că atmosfera creată de cei 15.000 de spectatori va fi electrizantă, iar pentru el o ocazie mare de a arăta de ce e în stare, informează Belfast Telegraph.

Campionul mondial la supermijlocie, versiunea IBF, românul Lucian Bute, îşi va pune centura în joc pentru a şaptea oară, la 19 martie, într-o gală ce va avea loc la Bell Centre din Montreal.

Magee, în vârstă de 35 de ani, a disputat 38 de partide în carieră, reuşind să câştige 34 (24 prin KO), pierzând trei şi remizând o dată.

Bute are 27 de victorii din tot atâtea partide, dintre care 22 prin KO.

Lucian Bute a câştigat titlul mondial în versiunea IBF la 19 octombrie 2007.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite