Box: Posibilul adversar al lui Bute din 2012 se decide în decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finala turneului Super Six, dintre englezul Carl Froch şi americanul Andre Ward, care va conta pentru unificarea titlurilor WBA şi WBC la categoria supermijlocie, va avea loc pe 17 decembrie, la Atlantic City (New Jersey).

Această întâlnire între Ward, campion WBA al categoriei, şi Froch, deţinătorul centurii WBC, trebuia să aibă loc pe 29 octombrie, la Atlantic City, însă a fost amânată, după ce pugilistul american s-a accidentat la un antrenament pe 22 septembrie. Andre Ward s-a tăiat deasupra urechii şi a avut nevoie de şapte puncte de sutură.

Pugilistul american şi-a exprimat atunci dezamăgirea privind amânarea partidei, în timp ce Froch s-a arătat indignat. "Este absurd şi neprofesionist. Este ridicol ca o simplă tăietură să-l împiedice să boxeze peste cinci săptămâni. Două săptămâni înţeleg, însă îi rămân 35 de zile pentru a se vindeca", a spus pugilistul englez.

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, românul Lucian Bute, a declarat, în luna august, că se va concentra pentru meciul cu jamaicanul Glen Johnson, viitorul său adversar, că dar obiectivul său este o confruntare cu câştigătorul turneului Super Six.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite