Biletele până la 500 euro la K1 Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biletele pentru gala K1 World Grand Prix Bucureşti, care va avea loc în data de 21 mai la Romexpo, vor avea preţuri cuprinse între 60 de lei şi 500 de euro.

Biltele se pot achiziţiona bilete în perioada 15 martie - 15 aprilie la preţuri cuprinse între 60 şi 200 de lei, urmând ca după aceea tichetele să fie scoase la vânzare şi pentru spectatorii din afara ţării.

De asemenea, organizatorii au pus la dispoziţie 3.000 de bilete pentru locurile VIP din sală, acestea având preţuri cuprinse între 150 şi 500 de euro, costurile acoperind cazarea la hoteluri de patru sau cinci stele pentru două zile, plus intrarea la eveniment şi dineu oficial.

În cadrul evenimenului se va organiza un turneu piramidă, cu opt sportivi, şi alte cinci partide în care vor participa luptători români.Printre adversarii luptătorilor autohnoi se vor afla nume grele ca Ruslan Karaev şi Ray Sefo.

În funcţie de implicarea sponsorilor, promotorul Eduard Irimia a anunţat că va încerca să îi aducă în ring şi pe Remy Bonjasku sau Bob Sapp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite