ATENŢIE! Azi e ultima zi în care puteţi rezerva bilete pentru JO Londra 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Efectuată pe internet, rezervarea biletelor pentru Jocurile Olimpice de la Londra, de anul viitor, se încheie în această seară. Cum între România şi Marea Britanie este o diferenţă de două ore, cei care doresc tichete de acces la competiţie se pot înscrie până la ora 2.00 din noaptea ce vine.

Organizatorii competiţiei au scos la vânzare 6,6 milioane de bilete, preţul acestora variind între 20 şi 2.012 lire sterline (22,5 - 2.270 de euro). Preşedinte al Comitetului de Organizare, Sebastian Coe a declarat astăzi, pentru BBC, că în ultimele zile s-au înregistrat un număr mult mai mare de înscrieri, fără a preciza însă şi despre câte persoane a fost vorba. Printre sporturile la care au mai rămas bilete, fostul campion al atletismului a nominalizat handbalul şi hocheiul pe iarbă.

Cei care s-au înscris pe liste nu sunt, însă, siguri că vor şi primi bilete... Candidaţii vor primi un răspuns în 24 iunie. Pentru publicul larg sunt disponibile circa 75% din locurile la competiţiile organizate la cele 26 de sporturi incluse în programul JO. 2012. Restul vor fi rezervate comitetelor olimpice naţionale, federaţiilor sportive internaţionale şi sponsorilor.

Înscrierea pe lista de bilete se poate face accesând site-ul următor:
http://www.tickets.london2012.com

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite