Bernard Hopkins: "Încă vreau să boxez cu Lucian Bute"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute este supranumit "Mister KO"
Lucian Bute este supranumit "Mister KO"

Pugilistul american Bernard Hopkins, care va boxa, la 21 mai, cu canadianul Jean Pascal, a reafirmat că vrea să îl aibă ca adversar pe Lucian Bute.

"Promotorul meu a obţinut un contract pentru trei meciuri cu HBO, posibil cu încă o confruntare după aceea. Ţintele mele sunt în primul rând Pascal, apoi Chad Dawson şi Lucian Bute. Pentru mine, să mă aflu în situaţia de a face asta la vârsta mea va depăşi tot ce am făcut de-a lungul carierei", a spus sportivul în vârstă d 46 de ani.

WBC a cerut, la începutul acestui an, disputarea unui nou meci între canadianul Jean Pascal şi americanul Bernard Hopkins, la trei săptămâni după ce partida dintre cei doi pugilişti s-a soldat cu o remiză, ceea ce i-a permis lui Pascal să-şi păstreze centura la categoria semigrea.
La puţin timp după meciul cu Pascal, din 18 decembrie, din Quebec, Hopkins a susţinut că arbitrii-judecători i-au furat victoria.

Campion neînvins timp de zece ani, Hopkins încerca, în meciul cu Pascal, să devină cel mai în vârstă campion mondial din istoria unei organizaţii majore. Arbitrul american l-a văzut câştigător cu 114-112, însă ceilalţi doi oficiali, canadian şi belgian, au notat remiză: 113-113 şi 114-114.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite