Benzema&Co, fluieraţi de public la un meci de baschet între două echipe din NBA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deşi a fost fluierat de o parte a publicului, Benzema s-a pozat cu fanii săi
Deşi a fost fluierat de o parte a publicului, Benzema s-a pozat cu fanii săi

Reprezentativa de fotbal a Franţei, care va întâlni România în preliminariile Euro-2012, a fost fluierată de public, miercuri seară, la un meci amical de baschet disputat la Paris-Bercy, între echipele americane New York Knicks şi Minnesota Timberwolves, scor 100-106.

Potrivit football.fr, echipa antrenată de Laurent Blanc a asistat la partida de baschet, iar în momentul în care fotbaliştii au fost arătaţi pe ecranele din sală, o parte a publicului i-a aplaudat, dar cea mai mare parte i-a fluierat.

Le Parisien scrie de asemenea că unii spectatori au aplaudat echipa Franţei, în timp ce alţii, "mult mai zgomotoşi", i-au huiduit de fotbalişti.

Site-ul oficial al federaţiei franceze notează că echipa Franţei a efectuat, miercuri, două antrenamente intense la Clairefontaine, iar seara a asistat la meciul de baschet. La finalul partidei, baschetbalistul Ronny Turiaf (New York Knicks) a făcut schimb de tricouri cu Florent Malouda şi i-a oferit fotbalistului o pereche de ghete.

Meciul Franţa - România va avea loc sâmbătă, de la ora 22.00, în grupa D de calificare la Euro-2012, şi va fi transmis în direct de ProTV.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite