Belu şi Bitang, din nou la lotul feminin de gimnastică al României. Forminte: "Nu sunt mercenar"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lotul feminin de gimnastică a României va fi antrenat din nou de cuplul de aur Octavian Belu şi Mariana Bitang. În urma şedinţei Comitetului Executiv, noul colectiv coordonator al lotuluui feminin al României este format din Octavian Bellu, Mariana Bitang şi directorul tehnic Anca Grigoraş.

Mai citeşte şi:

Constanţa: Nicolae Forminte: „Am fost silit să-mi dau demisia"

"Analizând situaţiile din ultima vreme, ne-am dat seama că trebuie să recurgem la această schimbare. Nimeni nu l-a dat afară pe domnul Forminte, dar dacă dumnealui nu mai vrea să lucreze pe aparatele lui, ca înainte, nu-l putem forţa. Să vedem pe cine vom aduce în loc. Atât Octavian Bellu, cât şi Mariana Bitang, au fost de acord să vină mai aproape, să ajute”, a spus pentru „Adevărul”, Adrian Stoica, preşedintele Federaţiai Române de Gimnastică.

Având în vedere situaţia, Nicolae Forminte, antrenor coordonator din 2005, a demisionat. "Sunt în drum spre casă, spre Constanţa. Nu mă mai întorc la lot în aceste condiţii. Nici măcar ca antrenor la aparate. Nu sunt mercenar, deoarece nu-mi permit finanţele să mai fac aşa ceva. Tot ce am făcut până acum a fost din pasiune. Dacă mi se respectă fişa postului şi fără alţi coordonatori, am mai putea discuta", a spus Forminte pentru "Adevărul"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite