Bellu este doctor Honoris Causa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul coordonator al lotului olimpic de gimnastică artistică, Octavian Bellu, a primit districţia Doctor Honorius Causa, din partea Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti "pentru dedicaţia, profesionalismul şi contribuţiile aduse dezvoltării sportului la nivel mondial".

Într-un cadru fastuos, Octavian Bellu, care a revenit la lot în luna iulie a anului trecut, s-a arătat extrem de emoţionat şi de suprins de faptul că a fost ales să primească această distincţie. "Vreau să le mulţumesc în primul rând acestor minunate gimnaste, care m-au înţeles şi mi-au dat posibilitatea să ajung la acest moment. Voi face tot ce îmi stă în putere de acum înainte să arăt cî mertit această distrincţie. Nu m-am gândit niciun moment când am păşit pe poata acestei facultăţi că voi ajunge în acest moment"

"Le mulţumesc tuturor pentru această distincţie. Este o onoare pentru mine faptul că am ajuns, acum, la aproape patru decenii de la terminarea facultăţii. Atunci nici nu-mi trecea prin minte că aş putea ajunge în această postură. Vreau să le mulţumesc fostelor şi actualelor gimnaste pentru tot ce au făcut pentru mine şi promit să ajut în continuare instituţia şi generaţiile care vor urma", a încheiat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite