Bazin nou, pentru viitori campioni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Sportiv Şcolar Reşiţa organizează selecţie pentru înotul de performanţă. Catedra de specialitate a acestei instituţii aşteaptă, zilnic, copii pentru a se înscrie la această

Clubul Sportiv Şcolar Reşiţa organizează selecţie pentru înotul de performanţă. Catedra de specialitate a acestei instituţii aşteaptă, zilnic, copii pentru a se înscrie la această disciplină.

Încă din luna ianuarie au început să vină la bazinul din Reşiţa tineri dornici să ajungă pe urmele marilor noştri campioni în acest sport. Până acum, dintre 750 de copii testaţi au fost selectaţi 150, aceştia fiind deja înscrişi la diferite concursuri şi competiţii.

Cursurile de pregătire sunt gratuite, iar cei care doresc să ajungă la arenă pot suna la telefon 0255.228279, de unde pot afla şi programul de pregătire. În cele şase luni de activitate, o mie de copii din oraş au urmat cursuri de iniţiere în practicarea înotului, în timp ce Clubul Sportiv Şcolar şi Clubul Sportiv Municipal au, până la această oră, aproximativ 90 de sportivi legitimaţi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite