Bani pentru juniori, concursuri pentru fani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru ca toţi juniorii din ţară să poată urmări IRB Nations Cup, Federaţia Română de Rugby va acorda trasport gratuit tuturor cluburilor care au astfel de secţii. Fiecare echipă

Pentru ca toţi juniorii din ţară să poată urmări IRB Nations Cup, Federaţia Română de Rugby va acorda trasport gratuit tuturor cluburilor care au astfel de secţii.

Fiecare echipă care se va deplasa la turneul de la Bucureşti va avea decontat din partea forului de specialitate transportul, în limita a 3 lei pe kilometru, pentru autocare care nu depăşesc 50 de locuri, după cum anunţă site-ul oficial al FRR.

Mai mult, copiii vor avea intrare gratuită la meciuri, astfel că ei vor putea viziona partidele fără a plăti tichet de intrare, acesta variind între 15 şi 50 de lei.

Oficialii federaţiei de specialitate sunt siguri că pot ajuta astfel mulţi iubitori ai acestui sport care doresc să urmărească pe viu meciurile de la IRB Nations Cup. Altfel, ieri, pe stadionul Arcul de Triumf a fost un adevărat spectacol. Los Platanos au concertat pe durata celor trei întâlniri, în timp ce fanii au avut parte de multă bere şi mititei.

Organizatorii au oferit un adevărat show la concursul "Câştigă greutatea ta în bere", acolo unde fiecare a încercat să-şi demonstreze măiestria la trasformări, pentru a-şi potoli setea. Înscrierile s-au făcut fie prin mail, fie la începutul fiecărui meci, iar iubitorii rugby-ului s-au distrat pe cinste.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite