Tot Banatul, la maratonul Timişoarei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii sunt aşteptaţi cu mic, cu mare să alerge pentru sănătate. Organizatorii celei de-a noua ediţii a Maratonului Timişoara vin cu o ofertă bogată pentru a atrage cât mai mulţi

Timişorenii sunt aşteptaţi cu mic, cu mare să alerge pentru sănătate. Organizatorii celei de-a noua ediţii a Maratonului Timişoara vin cu o ofertă bogată pentru a atrage cât mai mulţi iubitori de sport. Sâmbătă, va avea loc un concurs de cros, de 5 km şi unul de biciclete, pe distanţa de 10 km.

Startul maratonului va avea loc duminică, de la ora 10, în Piaţa Huniade, iar traseul cuprinde 42 de kilometri pe străzile oraşului. Ca în fiecare an, va avea loc şi semimaratonul Dracula, pe o distanţă de 21 de kilometri.

50 de lei, taxă de înscriere

Pentru cei care nu sunt obişnuiţi cu efort susţinut, va exista şi un traseu de doar 10 km. „Oricine care se pregăteşte un pic poate să alerge măcar cei 10 kilometri. Maratonul este făcut pentru toată lumea, nu doar pentru sportivii de performanţă”, spune Constantin Dumitra, organizatorul competiţiei.

Pe traseu, din cinci în cinci kilometri, vor exista puncte de revitalizare de unde participanţii vor primi apă, banane, ciocolată şi băuturi energizante.

În premieră va avea loc şi proba bamby-maraton, dedicată copiilor în vârstă de 4-5 ani. Taxa de participare este de 40 de lei la semimaraton şi de 50 de lei la maraton.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite