BASCHET: Los Angeles Lakers a facut o noua victima in NBA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Los Angeles Lakers a reuşit cea de-a patra victorie consecutivă în NBA şi are nouă succese în ultimele zece partide pe care le-a disputat în Ligă.

Ultima victimă a formaţiei din California a fost Minnesota Timberwolves, care a cedat acasă, scor 108-111, întâlnirea cu Kobe Briant & Co. Lakers a avut trei jucători care au marcat peste 20 de puncte în meciul disputat în această dimineaţă la Target Center, în Minneapolis. Lamar Odom şi Pau Gasol şi-au împărţit, în mod egal, 50 de puncte, în timp ce Kobe Bryant şi-a trecut în cont 28 de puncte, şase recuperări şi şapte pase decisive. Ambele echipe au fost egale în spaţiul de trei secunde acolo unde disputa a fost foarte echilibrată, atât Lakers cât şi Timberwolves punctând de 52 de ori din „căciulă”. Pe contraatac, gazdele au pus  pe tabelă un coş mai mult decât adversarii lor, scorul acţiunilor reuşite fiind de 16-15 pentru Minnesota.

Cel mai bun jucător de pe teren, Lamar Odom, de la Lakers, a înscris 25 de puncte şi a făcut 14 recuperări, reuşind o double-double. „Lamar a fost omul care a făcut cele mai multe sacrificii pentru echipă şi este tipul de om care nu întreabă pentru cine trebuie să facă aceste sacrificii”, a declarat, după meci, Derek Fisher, de la Los Angeles. „M-am simţit foarte bine azi pe teren şi am profitat de acest lucru. Acesta este felul meu de a fi şi îmi place să-mi ajut coechipierii”, a punctat Odom.

Campioana en titre a NBA, Boston Celtics, a câştigat, în deplasare, partida cu Phoenix Suns, cu scorul de 128-108. Boston se află pe locul doi în clasamentul Conferinţei de Est, după Cleveland Cavaliers, şi are 45 de victorii şi doar 12 înfrângeri.

Cleveland a făcut spectacol pe propriul teren şi a învins cu 99-78 pe Detroit Pistons. Cavaliers are un 43 de victorii şi 11 înfrângeri în Ligă.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite