Aydin: "Îmi aplaud adversarul pentru curajul de a veni la Trabzon"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pugilistul turc Selcuk Aydin a declarat, sâmbătă noapte, după victoria din meciul cu Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, că a reuşit să învingă un adversar puternic şi că îl felicită pe român pentru curajul de a-l înfrunta la Trabzon, informează haber61.net.

"Am învins un adversar puternic. Îmi felicit adversarul. Îl aplaud pentru curajul de a veni la Trabzon şi a încerca să îmi ia centura. El a avut de-a lungul carierei doar două înfrângeri, ambele de la mine", a spus Aydin.

"Suntem mândri de Selcuk Aydin", a titrat trabzonhaber.com.tr, menţionând că pugilistul turc a rămas neînvins la profesionişti (23 de victorii). "Selcuk Aydin nu şi-a lăsat centura", a notat şi haberler.com, care adaugă că la meciul ce a avut loc în sala Hayri Gur în prezenţa a peste 4.000 de spectatori au asistat şi fotbalistul Fatih Tekke şi un celebru regizor turc, Fatih Akin.

Fotomac scrie că Selcuk Aydin a fost ca o "furtună" în ring. Site-ul canadian rds.ca notează că pentru a doua oară Jo Jo Dan nu a reuşit să "rezolve misterul Selcuk Aydin". Prima dată, în iunie 2010, românul a pierdut "într-o controversă totală", dar de această dată "nu a mai fost loc de discuţii, pentru că pugilistul turc şi-a trimis adversarul la podea de două ori, în prima şi în a 11-a rundă", adaugă sursa citată. Montreal Gazzette scrie că Jo Jo Dan a fost dus la spital după meci, pentru a i se aplica suturi la ambii ochi şi, conform antrenorului Pierre Bouchard ar putea avea fractură de maxilar.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite