Aviz amatorilor de echitaţie: promoţii generoase la Clubul Equestria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clubul Equestria
Clubul Equestria

După o iarnă dificilă, Clubul Equestria demarează în forţă sezonul de primăvară, atât cu promoţii speciale pentru cei mai fideli clienţi cât şi cu diversificarea activităţilor ecvestre şi campestre de sezon.

Clubul a pregătit oferte speciale pentru iubitorii sportului nobil, dornici să-şi perfecţioneze abilităţile de echitaţie, dar şi să se bucure în tihnă de binefacerile peisajului, în compania cailor preferaţi.

Toţi elevii şcolii de echitaţie a clubului din zona Snagov, sat Tâncăbeşti pot beneficia de abonamente de 10 lecţii de călărie, care, pe lângă o reducere a preţului de 10% per lecţie, includ şi un bonus: o a 11-a lecţie gratuită. In plus, la două abonamente succesive, elevii şcolii de Echitaţie Equestria au reducere de 10% la orice produs din ofertantul magazin cu produse de echitaţie din incinta complexului de agrement de la Tâncăbeşti.

De asemenea, o data cu venirea primăverii, clubul a reluat antrenamentele în aer liber, dar a redeschis şi sezonul la plimbări călare, pentru elevii amatori să se bucure de vremea buna si de farmecul peisajului natural din împrejurimile clubului Euqestria.

In pregătirea sezonului competiţional 2012, Clubul Equestria a avut recent un invitat de marcă, dl. Volker Wulff, care conduce o importantă companie de organizări de concursuri ecvestre din Germania, En Garde Marketing GmbH, cu o experienţă incontestabilă în întreaga Europă şi nu numai. Astfel, în ultimii 20 de ani, Volker Wulff a fost organizator sau co-organizator al unora din cele mai importante competiţii de echitaţie: finalele Cupei Mondiale de sarituri, FEI World Cup: 2002 Leipzig - Germania, 2006 Kuala Lumpur - Malayezia şi finala din 2011, care a avut loc la Leipzig. Din anul 2000 este organizatorul faimosului Derby de la Hamburg (concurs cu o vechime de peste 90 de ani), împreună şi cu etapa de la Hamburg a celebrului Global Champions Tour - cel mai bine premiat turneu de echitaţie din lume.

"Recent, am avut ca oaspete un profesionist important pentru a reuşi ceea ce dorim să realizăm la clubul nostru în viitorul, sperăm, apropiat: este vorba de dl. Volker Wulff şi colaboratorii săi. Cartea sa de vizită impresionantă ne face să fim mândri de oaspeţii noştri şi de intenţia lor de a ne ajuta în realizarea şi organizarea concursurilor internaţionale de echitaţie, următorul obiectiv declarat al Clubului Equestria. Suntem convinşi că vom reusi, astfel încât să putem oferi şi sportivilor şi publicului românesc concursuri internaţionale de mare calitate şi anvergură", a declarat dr. Ozana Moraru, proprietara clubului.

Despre Equestria:
Clubul Equestria a fost înfiinţat în anul 2010 de către Dr.Ozana şi Cristian Moraru. Este situat în zona Snagov, sat Tâncăbeşti pe o suprafaţă de 2,5 hectare din care 1 hectar îl reprezintă construcţia clubului la sol. Clubul dispune de 50 de boxe pentru cai, 40 dintre ele având acces direct în padocurile exterioare individuale, duşuri cu apă caldă şi rece pentru cai, adăpători automate şi două solarii si este singura baza ecvestra din tara amenajata la standarde internationale pentru concursuri de calarie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite