Avădanii va juca un sezon la Oltchim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbalista Elena Avădanii (foto) a semnat, sâmbătă, un contract cu Oltchim Râmnicu Vâlcea şi va evolua în următorul sezon la campioana en titre. "În primăvară am avut două

Handbalista Elena Avădanii (foto) a semnat, sâmbătă, un contract cu Oltchim Râmnicu Vâlcea şi va evolua în următorul sezon la campioana en titre.

"În primăvară am avut două extreme accidentate, pe Ardean şi Puşcaşu, şi am stat doar în două jucătoare pe acest post. Chiar dacă acum avem deja patru extreme, vrem să fim acoperite pentru orice eventualitate. De aceea, Avădanii a semnat cu noi pe un an", a declarat, pentru agenţia NewsIn, Petre Berbecaru.

Elena Avădanii (28 de ani) a fost timp de o săptămână în probe la Oltchim şi l-a convins pe antrenorul Ivica Riminici să o păstreze în lot prin evoluţiile sale. Extrema a venit gratis la formaţia din Oltchim, din postura de jucătoare liberă de contract, după ce şi-a reziliat contractul cu gruparea Dunărea Brăila.

Jucătoarea este fostă internaţională, fiind golghetera echipei naţionale la Campionatele Europene din 2004. În cariera sa, Elena Avădanii a mai jucat la Antilopa Bucureşti, Remin Deva, Rulmentul Braşov şi Dunărea Brăila. Cu Remin şi Rulmentul, ea şi-a trecut în palmares câte o Cupă Challenge.

Elena Avădanii este ce-a de-a cincea jucătoare transferată de Oltchim Rm. Vâlcea în intersezon, după Szucs, Borbas, Luca şi Smedescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite