Australia zdrobeşte Noua Zeelandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei aproape 80.000 de spectatori din tribunele stadionului ANZ din Sydney au fost răsplătiţi, sâmbătă, cu un meci de rugby de zile mari. Wallabies au jucat totul pe cartea ofensivei,

Cei aproape 80.000 de spectatori din tribunele stadionului ANZ din Sydney au fost răsplătiţi, sâmbătă, cu un meci de rugby de zile mari.

Wallabies au jucat totul pe cartea ofensivei, iar tactica pregătită de antrenorul neozeelandez al australienilor, Robbie Deans, a născut faze de excepţie. 4 eseuri reuşite, care le aduc australienilor şi punctul bonus, au dus scorul final la un neverosimil 34-19.

Wallabies au fost la doar un punct de cea mai bună performanţă ofensivă împotriva All Blacks. Liderii la zi în Tri Nations au reuşit să-şi revină după un start dezastruos, când au fost conduşi cu 10-0, preluând conducerea chiar în debutul părţii a doua, cu 19-17.

Însă determinarea şi furia pe care o inspiră neozeelandezii încă înainte de începutul meciului, prin tradiţionalul haka, au dispărut parcă dintr-odată. Australia a jucat cu încredere, a atacat pe toate planurile şi cele două eseuri din repriza a doua au venit normal. Wallabies trec pe primul loc în Tri Nations, cel puţin până la revanşa cu All Blacks care va avea loc sâmbăta viitoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite