Aproape de comă alcoolică!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După înfrângerea suferită, pe 14 martie, de naţionala de rugby a României în Georgia, scor 23-28, antrenorul Ellis Meachen a băut până în zorii zilei.

Delegaţia “stejarilor” la Tbilisi a fost aproape să rateze avionul de întoarcere din cauza stării avansate de ebrietate a tehnicianului neozeelandez.

După meciul pierdut în Georgia, partidă ce a consemnat demiterea sa două zile mai târziu, antrenorul „stejarilor” a fost protagonistul unor momente jenante.
Acesta a băut până în zorii zilei şi nu s-a mai putut trezi la timp pentru a se îmbarca în autocarul ce a transportat echipa la aeroport.

A fost găsit dormind îmbrăcat pe WC!

Avionul de întoarcere era programat la 05.40 şi la ora 03.45 cineva de la recepţia hotelului a sunat în fiecare cameră pentru a da telefonul de trezire.

Un sfert de oră mai încolo, toţi jucătorii şi membrii staff-ului erau jos cu bagajele făcute. Lipsea însă antrenorul Ellis Meachen. „Nu răspundea la telefon şi m-am dus la el în cameră.

Uşa era întredeschisă şi muzica dată la maximum. L-am găsit dormind îmbrăcat pe WC şi nici nu m-a recunoscut. Era aproape de comă alcoolică!”, ne-a spus unul din membrii delegaţiei României la meciul din Georgia.

Urcat cu chin cu vai într-un taxi, Meachen a ajuns în cele din urmă la aeroport, unde a avut nevoie de sprijinul jucătorilor pentru a se deplasa până la avion.

Contactat telefonic, Meachen a replicat, după care a închis telefonul: „Nu am timp să răspund la astfel de prostii. E o chestiune personală, nu e treaba voastră!”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite