Antrenorul lui Bute l-a vizitat pe Dracula, în Castelul Bran

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Staff-ul din Canada al pugilistului Lucian Bute a vizitat, duminică, staţiunile de pe Valea Prahovei.

Antrenorul francez al lui Lucian Bute, Stephane Larouche, şi delegaţia venită special din Canada, pentru meciul de pe 9 iulie al pugilistului român, au profitat din plin de prima vizită în România. Duminică dimineaţa, aceştia au vizitat Castelul Peleş, apoi au ajuns la „Babele", au trecut prin Sinaia şi Buşteni, având ca punct final al vizitei turistice Castelul Bran.

image

Cei zece membri ai delegaţiei care se ocupă de pregătirea lui Lucian Bute au vrut neapărat să-l viziteze pe Dracula. „De când sunt mic am auzit legende despre Contele Dracula şi tot timpul mi-am dorit foarte mult să ajung în România să-l văd. Am rămas plăcut surprins de castelul de la Bran, mi se pare fabulos. Chiar este înfricoşător şi rişti să faci infarct dacă eşti slab de inimă", a declarat Jimmy, unul din prietenii lui Bute.

image

„Îl cunosc pe Lucian de aproape zece ani şi pot spune că este un om extraordinar şi un mare campion. În ultimii şapte ani îl susţin la fiecare meci şi nu puteam să ratez partida lui cu Jean Paul Mendy. Toată Canada îl iubeşte pe Bute, lumea îl respectă fiindcă este un model pentru toţi. Sunt convins că Lucian îl va învinge, chiar prin K.O., pe Mendy. Peste 100 de canadieni vor fi alături de Bute la Bucureşti, pe 9 iulie", a precizat şi Larry, prieten cu românul multiplu campion mondial la box.


La rândul său, aflat pentru prima dată în România, antrenorul lui Bute, francezul Stephane Larouche, a rămas uimit de ceea ce a găsit în ţara noastră. „Nu mă gândeam niciodată că România poate fi atât de frumoasă. Am văzut câteva locuri superbe, pe care nu mă gândeam că o să le găsesc în România. Aveţi o ţară foarte frumoasă. Mă bucur că am terminat această excursie fără să fiu atacat de Dracula", a glumit antrenorul.

image

Larouche a vorbit şi despre meciul de pe 9 iulie al lui Lucian Bute: „Cu siguranţă, va fi lupta cu presiunea cea mai mare pentru Lucian. Însă, eu sper ca publicul să fie un factor motivator pentru Bute, nu inhibator. Sper într-o luptă cât mai bună din partea lui Lucian şi sunt convins că nu va avea un meci uşor, întrucât Mendy îi va pune mari probleme.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite