Andre Dirrell: "Vreau să îi iau titlul lui Lucian Bute"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute este supranumit "Mister KO"
Lucian Bute este supranumit "Mister KO"

Pugilistul american Andre Dirrell a declarat, într-un interviu acordat Flint Journal, că vrea ca în câteva luni să aibă ocazia să îi ia titlul campionului mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute.

"Sper că voi avea ocazia unui meci cu Bute. Nu va fi în Canada, pentru că el a avut acolo toate meciurile şi în opinia mea se întâmplă multe lucruri nebuneşti în străinătate. Însă el este acum un pugilist al Schowtime, tocmai a semnat un contract. Încă nu a avut un meci pe Showtime. După un meci de încălzire îmi doresc foarte foarte mult să îl întâlnesc pe Bute, să îi iau titlul, iar apoi să boxez cu Andre Ward. Bute este categoric pe radarul meu, mi-ar plăcea mult să lupt cu el şi sunt sigur că voi avea ocazia aceasta în curând. Cred că în aproximativ şapte luni îl voi vâna pe Bute", a spus Dirrell.

Lucian Bute îşi va pune centura în joc pentru a şaptea oară, la 19 martie, într-o gală ce va avea loc la Bell Centre din Montreal, când îl va întâlni pe irlandezul Brian Magee.

Magee, în vârstă de 35 de ani, a disputat 38 de partide în carieră, reuşind să câştige 34 (24 prin KO), pierzând trei şi remizând o dată.

Bute, 27 de victorii din tot atâtea partide, dintre care 22 prin KO, va boxa pentru a treia oară la profesionişti împotriva unui pugilist european, după rusul Serghei Tatevosian şi danezul Lolenga Mock.

Lucian Bute a câştigat titlul mondial în versiunea IBF la 19 octombrie 2007, după ce l-a învins pe columbianul Alejandro Berrio. De atunci, Bute a reuşit să-şi apere cu succes centura în alte şase rânduri. La începutul lunii noiembrie 2010, Bute a semnat un contract pentru mai multe meciuri cu postul de televiziune american Showtime

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite