Ana Maria Brânză: “Medalia asta e deja istorie. Mâine e altă zi!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scrimă (AFP)
Scrimă (AFP)

Prima spadă a echipei României, Ana Maria Brânză, a declarat la venirea în ţară că medalia de aur câştigată cu echipa la Campionatele Mondiale de Scrimă de la Paris trebuie lăsată în urmă pentru a rămâne motivate pentru competiţiile care urmează.

„La fel ca şi argintul de la Olimpiada de la Beijing, acest aur trebuie să-l lăsăm în urmă şi să ne concentrăm pe competiţiile ce vor veni mai ales dacă ţintim cât mai sus şi la Londra", a spus spadasina română, care a adăugat că titlul mondial a unit şi mai mult echipa.

„După rezultatele mai puţin bune de la individual, ne-am strâns laolaltă şi am hotărât că e timpul să lăsăm la o parte orgoliile şi să luptăm ca o echipă. Noi între noi niciodată nu am fost foarte bune prietene, însă acum situaţia cerea să ne mobilizăm, ceea ce am şi făcut", a mai spus Ana.

La fel ca şi colegele ei, Anca Măroiu a urcat pe planşă cu probleme de sănătate. „Am luptat accidentată, însă până la urmă totul a ieşit bine. Asta contează cel mai mult. Prima zi de concurs a fost cea mai grea, însă apoi am luat meciurile pas şi pas. Este cea mai mare realizare a noastră", a spus spadasina.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite