Ana Ivanovici, forfait la Beijing!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai bună jucătoare a lumii s-a retras de la Jocurile Olimpice din cauza unei accidentări la degetul mâinii drepte Lidera clasamentului WTA îşi va pierde poziţia, urmând să fie

Cea mai bună jucătoare a lumii s-a retras de la Jocurile Olimpice din cauza unei accidentări la degetul mâinii drepte

Lidera clasamentului WTA îşi va pierde poziţia, urmând să fie devansată de compatrioata sa, Jelena Jankovici.

Ghinion teribil pentru numărul unu mondial, Ana Ivanovici. Sârboaica a declarat forfait la turneul feminin de la Beijing, din cauza unei accidentări stupide.

Învingătoarea de la Roland Garros a anunţat, printre lacrimi, că nu are nicio şansă să lupte pentru aurul olimpic, într-un moment extrem de dificil pentru cariera sa. "Eram plină de speranţe, visam să câştig titlul olimpic, dar văd că am o neşansă teribilă.

Cu siguranţă, acesta este unul dintre cele mai grele momente din viaţa şi din cariera mea", a declarat Ivanovici, spre surprinderea jurnaliştilor prezenţi la Centrul Olimpic de Tenis din Beijing.

Sârboaica a explicat şi cum a ajuns în această situaţie de neinvidiat: . "M-am accidentat la degetul mare al mâinii drepte, la un antrenament banal. Asta se întâmpla la scurt timp după turneul de la Wimbledon. Am tras de mine, am sperat că totul va trece şi că mă voi reface în timp util, dar nu a fost să fie.

Durerile pe care le-am resimţit nu mi-au permis nici măcar să mă antrenez", a specificat numărul unu mondial.

Detronată de Jelena Jankovici

Şi, cum un ghinion nu vine niciodată singur, Ana Ivanovici a aflat şi care vor fi urmările imediate ale
forfait-ului său.

Ea va pierde şefia din clasamentul WTA în faţa compatrioatei sale, Jelena Jankovici. "Nu am resentimente, dacă nu era Jelena, era altcineva, aşa că... De fapt, eu una chiar vreau să o felicit pentru munca ei şi să-i urez succes în continuare. În ceea ce mă priveşte, important este ca eu să-mi revin, să fiu sănătoasă şi să mă pot lupta pentru a reveni pe primul loc în clasamentul WTA", a încheiat Ana.

Sârboaica nu a precizat dacă va rămâne în continuare la Beijing pentru a urmări defăşurarea Jocurilor Olimpice, dar surse apropiate jucătoarei de tenis susţin că ea va asista la o parte dintre competiţiile la care participă sportivii din ţara sa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite