Campionul mondial WBA Amir Kahn, acuzat că a trimis mesaje obscene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deţinător al centurii mondiale WBA, la categoria uşoară, Amir Khan este eroul unui scandal. Modelul Leanne Crow a declarat în presă că a primit mesaje şi fotografii obscene din partea acestuia.

Cunoscut pentru implicarea sa în tot felul de acţiuni caritabile, pugilistul originar din Bolton, Anglia, a dat-o rău în bară. Manechinul Leanne Crow a dezvăluit că a primit de la acesta tot felul de mesaje şi fotografii obscene. "Poate că este un bun boxer, însă are un comportament spurcat", a spus tânăra femeie, care a înşirat apoi că acesta i-a făcut tot felul de avansuri. Nu prin poeme, ci prin fotografii sadomasochiste sau cu amor în trei, precum şi cu părţi intime ale corpului său... "Am fost surprinsă de mesaje, iar apoi şocată de fotografiile pe care mi le-a trimis. Este adevărat că atunci când ne-am cunoscut ne-am simţit atraşi unul de celălalt, însă apoi am realizat că nu este un gentleman".

Legislaţia britanică prevede că pedeapsa maximă în astfel de cazuri este de şase luni de închisoare şi amendă de 5.000 de lire sterline.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite