Amical de lux cu Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala României va disputa trei meciuri de pregătire în localitatea franceză Albertvill. Cel mai important pare amicalul cu Rusia, formaţie care a câştigat ultimele două titluri

Naţionala României va disputa trei meciuri de pregătire în localitatea franceză Albertvill. Cel mai important pare amicalul cu Rusia, formaţie care a câştigat ultimele două titluri mondiale.

Partida cu selecţionata pregătită de Evgheni Trefilov se va disputa pe 26 iulie. În prealabil, tricolorele vor întâlni naţionala Franţei, într-un joc programat pe 23 iulie.

Ultimul meci amical al României, înaintea debutului la Jocurile Olimpice, se va disputa pe 28 iulie, în compania campioanei Americii, Brazilia.

"Vor fi chiar ultimele teste înaintea Olimpiadei, dar nu vom pune rezultatele pe prim-plan. Important este ca jocul nostru să crească de la meci la meci pentru că vârful de formă trebuie atins la Beijing", a declarat selecţionerul Gheorghe Tadici.

Până în prezent, naţionala României a mai disputat cinci partide de verificare, patru dintre acestea pe teren propriu şi unul singur în deplasare.

Tricolorele au jucat de trei ori în compania Norvegiei şi de două ori cu selecţionata Ungariei. În aceste meciuri, fetele lui Gheorghe Tadici au obţinut două victorii, două remize şi o înfrângere.

Rezultatele României

România - Norvegia 24-24
România - Norvegia 25-28
România - Norvegia 28-22
România - Ungaria 27-25
Ungaria - România 28-28

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite