"All Blacks", în mare suferinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacol total sâmbătă la Dunedin. După un final dramatic, Africa de Sud a învins cu 30-28 naţionala Noii Zeelande şi a adus durerea chiar pe "House of Pain", cum este supranumită arena All

Spectacol total sâmbătă la Dunedin. După un final dramatic, Africa de Sud a învins cu 30-28 naţionala Noii Zeelande şi a adus durerea chiar pe "House of Pain", cum este supranumită arena All Blacks.

Cu opt minute înainte de final, neozeelandezii aveau un avans de cinci puncte şi un om în plus pe teren după eliminarea lui Victor Medfield pentru un placaj neregulamentar. Cei peste 30.000 de fanii ai "negrilor" erau gata de sărbătoare. Dar cu doar patru minute înainte de sunetul sirenei a venit momentul de magie a lui
Ricky Januarie (foto, la balon).

Cel mai mic jucător de pe teren (1.68m) a găsit o breşă în apărarea All Blacks, şi-a creat avantaj cu o minge de urmărire şi a punctat spectaculos pentru prima victorie din istorie reuşită de Springbox în "Casa durerii".

Noua Zeelandă a găsit o singură dată culoar pentru eseu, maşina Dan Carter reuşind 23 de puncte dintre cele 28 ale All Blacks. În urma partidei, Africa de Sud trece pe primul loc în clasamentul naţiunilor după acest succes, în timp ce All Blacks cade pe locul doi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite