Alina Dumitru a câştigat Grand Prix-ul de la Abu Dhabi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana olimpică la judo Alina Dumitru a câştigat luni medalia de aur, la Grand Prix de la Abu Dhabi, la categoria 48 de kilograme. În grupa A, campioana olimpică Alina Dumitru a trecut pe rând de cameruneza Philomene Bata şi de canadiana Isabele Latulippe, câştigând grupa, pentru ca semifinale să o învingă şi pe Laetitia Payet (Franţa). În ultimul act, Alina Dumitru a trecut şi de rusoaica Liudmila Bogdanova.

Tot la 48 de kilograme, Carmen Bogdan a ratat câştigarea grupei D, în faţa lui Aurore Climence (Franţa), după ce anterior o învinsese pe italianca Elena Moretti. Carmen Bogdan a ocupat locul cinci la categoria 48 de kilograme.

La categoria 52 de kilograme, Andreea Cătună a fost eliminată în prima luptă a grupei B, de sportiva braziliană Erika Miranda, la fel şi Andreea Chiţu, în grupa A (cat. 57 kg), în disputa cu italianca Giulia Quintavalle. La aceeaşi categorie, campioana europeană Corina Căprioriu a evoluat în grupa D, obţinând victorii în faţa Hanei Carmichael (SUA) şi a Ekaterinei Melnikova (Rusia), pentru câştigarea grupei. În semifinale, Căprioriu a luptat împotriva austriecei Sabrina Filzmoser, dar nu a reuşit să se impună în faţa câştigătoarei ulterioare a finalei. Căprioriu s-a clasat pe locul trei.

La masculin, Dan Fîşie a fost eliminat în primul tur al grupei A, categoria 66 de kilograme, de armenul Hambardzum Tonoyan.

Delegaţia masculină a României îi mai are în componenţă pe Daniel Brată, ce va concura la minus 100 kilograme şi pe Vlăduţ Simionescu, la plus 100 kilograme.

Competiţia se va încheia miercuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite