Alina Dumitru, suporter de lux pentru Daniel Brata

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medaliaţii olimpici Alina Dumitru (aur la judo), Ana Maria Brânză (argint la spadă) şi Mihai Covaliu (bronz la sabie) l-au susţinut joi, din tribune, pe judoka Daniel Brata, eliminat în

Medaliaţii olimpici Alina Dumitru (aur la judo), Ana Maria Brânză (argint la spadă) şi Mihai Covaliu (bronz la sabie) l-au susţinut joi, din tribune, pe judoka Daniel Brata, eliminat în recalificări. Cu această ocazie, proaspăta campioană olimpică le-a explicat celor doi colegi de delegaţie olimpică regulamentul şi procedeele de judo.

"Aici trebuie multă atenţie, pentru că adversarul lui Dani poate să se prindă", se auzea vocea campioanei, în timp ce Covaliu se întreba, în glumă, de ce judoka nu folosesc săbii pe tatami . "Pentru că nu sunt ninja", a venit replica plină de umor a Alinei Dumitru.

Sportivii care au terminat deja întrecerile la Beijing merg să îi susţină pe cei care concurează, însă o problemă pentru ei o reprezintă intrarea în arene, deoarece acreditările pe care le au le garantează accesul doar la competiţiile la care participă. Astfel, în funcţie de locurile rămase libere în tribune, acestora li se distribuie bilete sau invitaţii la diverse competiţii.

Din păcate, judoka Daniel Brata a fost eliminat, chiar sub privirile suporterilor săi, fiind învins, prin ippon, de georgianul Levan Jorjoliani. Brata fusese iniţial eliminat în sferturile de finală ale turneului olimpic de judo, la puncte, de azerul Movlud Miraliev.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite