Alina Dumitru, locul cinci la Grand Slam Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana olimpică la judo, Alina Dumitru, s-a clasat, sâmbătă, pe locul cinci la categoria 48 de kilograme, în cadrul Grand Slam Paris, competiţie dotată cu premii în valoare totală de 150.000 de euro.

Cele două reprezentante ale României la categoria 48 de kilograme, Alina Dumitru şi Carmen Bogdan, au evoluat în aceeaşi grupă preliminară, D.

Carmen Bogdan a obţinut o primă victorie, în faţa sportivei din Qatar, Salha Al-Badi, după care a fost eliminată de unguroaica Eva Csernoviczki, aceeaşi care a învins-o în lupta imediat următoare şi pe Alina Dumitru. În primele două confruntări, Alina Dumitru a trecut de Philomene Bata (Camerun) şi de Valetina Moscatt (Italia).

La 57 de kilograme, Andreea Chiţu a fost eliminată în turul II al grupei A, de portugheza Telma Monteiro, în timp ce Corina Căprioriu a ajuns până în semifinale, programate în această seară. Campioana europeană Corina Căprioriu a trecut pe rând de Ana Leon (Mexic), Nazlican Ozerler (Turcia) şi Helene Receveaux (Franţa), urmând să lupte în semifinale, cu Pavia Automne (Franţa).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite