România pierde un campion olimpic! Alin Moldoveanu lasă tirul pentru alt sport

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Moldoveanu
Alin Moldoveanu

Alin Moldoveanu a furnizat cea mai frumoasă surpriză la Jocurile Olimpice de la Londra, unde şi-a adjudecat medalia de aur la tir.

De când a devenit campion olimpic, Alin Moldoveanu e un personaj extrem de simpatizat, care raspunde cu plăcere invitaţiior primite. El a fost oaspetele maestrului Amatto Zaharia, preşedintele FR de Kempo, în sala de antrenamente. 


Alin a avut ocazia pentru prima oară în viaţa lui să ia contact direct cu cel mai complex sport de lupta din zona MMA, arte martiale mixte. "Auzisem de la colegii mei lucruri extraordinare despre kempo. Pot spune ca la prima lecţie de kempo am realizat cât de important şi benefic este pentru fiecare să ştie sa stăpânească tehnici elementare de autoapărare. Controlul respiraţiei este asemănător cu cel din tir", a spus campionul olimpic.

image


"Alin Moldoveanu reprezintă sportivul ideal pe care orice federaţie sportivă din lume şi l-ar dori in rândurile sale pentru că reuneşte cele mai importante calităţi: talent, dăruire, muncă asiduă, echilibru mental şi o educaţie excepţională. Am fost onorat de faptul că
s-a arătat interesat să înveţe tehnicile noastre de luptă", a declarat şi Amatto.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite