Afară e vopsit gardul, înăuntru... Tiger

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiger Woods
Tiger Woods

Apariţia lui Tiger Woods la bustul gol, într-o postură de macho, trăgând de fiare, a şocat o lume întreagă.

Cei care cunosc stilul celebrei Annie Leibovitz, fotograful care l-a imortalizat acum patru ani pentru Vanity Fair, ştiu că ea nu-l putea vedea pe Tiger, prin lentilele apatului, într-o ipostază "cuminte".

Pozele ei au şocat tot timpul, fie că a fost vorba de nudul lui Demi Moore atunci când era gravidă, sau de seminudul vedetei-copil Miley Cyrus. Leibovitz este recunoscută în primul rând pentru că ştie să-şi "citească" cât mai bine subiectele, ştie să le scoată personalitatea în evidenţă.

Şi în mod ironic, aceste poze, repet, datate 2006, îl întruchipează pe Tiger exact aşa cum e el de fapt. Gol.

Dincolo de celebrul zâmbet Nike, dincolo de pantalonul călcat la dungă, dincolo de tricoul polo impecabil, atent aranjat la guler. Şapca a fost înlocuită cu un fes rebel, zâmbetul de marketing, uneori tâmp, a dispărut lăsând locul unei priviri intense, plină de masculinitate, iar muşchii s-au încordat aşa cum puţini se gândeau că o pot face la un jucător de golf. Alter egoul lui Tiger a ieşit la iveală.

Dar, paradoxal, acest alter ego ar putea fi singurul care să-l salveze pe Tiger Woods. Poza de familie fericită numai bună de pus în ramă pe şemineu a fost făcută cioburi. Nimeni, niciodată nu îl va mai accepta pe Woods-familistul luând-o de braţ pe soţia sa şi sărutându-i pe creştet pe copiii săi. Însă macho-Woods s-ar putea să aibă o şansă.

Americanii preţuiesc căsnicia iar 92 la sută dintre ei spun că e rău să ai o relaţie extraconjugală, totuşi peste 50 la sută din căsniciile din SUA sfârşesc în divorţ, iar 50-55 la sută dintre femei şi peste 60 la sută dintre bărbaţi au cel puţin o relaţie în afara căsniciei.

Astfel, noul Tiger ar putea avea un impact major, iar companiile care l-ar accepta cu noua sa imagine nu ar avea deloc de pierdut. La urma-urmei, varianta actuală e una sinceră. Până acum afară era vopsit gardul şi înăuntru zburda liber... tigrul.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite