Adversarul lui JoJo Dan s-a dezbrăcat complet la cântarul oficial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stevie "2 Pound" Forbes, adversarul pugilistului român JoJo Dan în partida de vineri noapte, a avut mari emoţii la cântarul oficial.

Americanul a urcat pe cântar, însă acul acestuia a arătat puţin peste greutatea admisă spre surprinderea staff-ului său. El a trebuit să se dezbrace complet pentru a puta fi prezent mâine noapte în ring. Părţile sale intime au fost acoperite cu un banner. „Nu voi avea un meci prea uşor cu Dan", a recunoscut Forbes.

Spre deosebire de acesta, pugilistul român JoJo Dan nu a avut nicio problemă, afişând un zâmbet larg şi încrezător. După probă, JoJo a luat cina cu echipa sa căreia i s-a alăturat şi un al boxer al nostru, Adrian Diaconu. „Este adevărat că palmaresul lui Steve Forbes este mult mai impresionant decât al oricărui adversar pe care l-am întâlnit până acum, dar la ora meciului eu voi fi la comandă, îl voi domina", a spus JoJo.

image

Meciul va conta pentru categoria uşoară, 63,5 kilograme şi va avea loc sâmbătă, începând cu ora 4.00, în cadrul unei gale organizate în Montreal, pe americanul Stevie "2 Pound" Forbes, fost campion mondial în versiunea IBF.

Stevie Forbes, în vârstă de 33 de ani, are 43 de meciuri la profesionism, dintre care 35 de victorii (11 prin KO) şi opt înfrângeri. De-a lungul carierei, Forbes a boxat împotriva pugiliştilor Oscar de la Hoya şi Andre Berto, pierzând de fiecare dată la puncte.

Ionuţ Ion, în vârstă de 29 de ani, are 28 de meciuri, dintre care 27 de victorii, 15 prin KO, şi o înfrângere. Ion se află pe locul 3 în versiunea WBC şi pe 7 în versiunea WBA şi a fost desemnat de WBC să participe în următorul meci eliminatoriu ce îi va permite învingătorului să îl întâlnească pe deţinătorul centurii, americanul Andre Berto.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite