Adevărul campionilor: Un exemplu pentru baschetul românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica este un exemplu pentru baschetul românesc, şi nu numai pentru cel feminin. Cred că şi băieţii au ce învăţa de la o sportivă atât de valoroasă, atât de perseverentă şi în acelaşi timp cu o latură umană de invidiat.

Pentru că Monica nu excelează doar pe terenul de baschet, ci şi în afara lui. Înainte de a fi o baschetbalistă extraordinară, Moni este un om extraordinar, de înaltă calitate, dedicat în tot ceea ce face.

Reuşeşte mereu să aducă echilibrul acolo unde se află şi dacă izbucneşte un litigiu, fie pe teren, fie în afara lui, este prima în mijlocul evenimentelor pentru a le calma. Iar în plan sportiv a reuşit să impresioneze.

Cele trei calificări la Campionatul European cu naţionala României, faptul că a evoluat la nivel înalt în Europa, cariera pe care a avut-o în Ungaria, titlurile de campioană naţională, toate acestea o aşează în galeria celor mai valoroşi baschetbalişti din istoria acestui sport în România.

A fost şi motivul pentru care am decis să-i acordăm acel titlu de "Baschetbalista deceniului", însoţit de Certificatul de Excelenţă cu pecete şi de trofeu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite