46 de hocheişti, selectaţi pentru JO de Iarnă pentru Tineret din 2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recent, Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă (FRHG) a finalizat prima etapă de selecţie a hocheiştilor avuţi în vizor pentru a forma echipa naţională a României care va participa la Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret din 2013. Din cei 78 de sportivi care au fost monitorizaţi în primul cantonament, desfăşurat la Braşov, au mai rămas 4o de jucători şi şase portari, care au efectuat deja un stagiu de pregătire, în ace

Cei 46 de hocheişti vor participa la câte un cantonament centralizat de câte două zile, în fiecare lună, în locaţii pe care le va alege FRHG.

În perioada 26-28 decembrie, lotul naţional va fi împărţit în două echipe care vor lua parte la un puternic turneu la Budapesta, Winter Cup, la startul căruia se vor mai afla formaţii de juniori din Ungaria, Slovacia, Austria, Germania şi Croaţia.

Antrenorul echipei naţionale este suedezul Mikael Larsson, care se ocupă şi de pregătirea campioanei României, HSC Miercurea Ciuc. Asistenţii lui Larsson sunt Gereb Istvan şi Farkas Csaba. Activitatea lotului naţional este supervizată de secretarul general al FRHG, Marius Gliga.

FRHG intenţionează să formeze o singură echipă de 23 de jucători, cei mai buni din cei selecţionaţi, care să participe la un turneu internaţional foarte puternic, în Suedia, în aprilie 2011.

De asemenea, FRHG are plăcerea de a anunţa că porţile selecţionatei noastre de tineret pentru Jocurile Olimpice de Iarnă din 2013 sunt deschise oricărui sportiv care demonstrează că merită să intre în echipă, selecţia efectuânsu-se permanent.

sursa: www.rohockey.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite