Ce accidentare groaznică!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Birmingham - Arsenal, scor 2-2, a fost cel mai comentat joc al etapei a 27-a din Premier League. Şi asta nu din cauza rezultatului, ci a accidentării suferite de atacantul "tunarilor" Eduardo da

Birmingham - Arsenal, scor 2-2, a fost cel mai comentat joc al etapei a 27-a din Premier League. Şi asta nu din cauza rezultatului, ci a accidentării suferite de atacantul "tunarilor" Eduardo da Silva, în chiar minutul trei.
Atunci, fundaşul Taylor a avut o intrare criminală la Eduardo şi i-a rupt acestuia piciorul. "Intrarea a fost criminală, iar acest jucător nu ar trebui lăsat să joace fotbal.

Aşa ceva nu trebuie acceptat pe terenul de joc. Mă aşteptam la astfel de intrări din partea adversarilor, deoarece numai aşa pot învinge, dar nu credeam că se poate merge aşa departe", a spus Arsene Wenger imediat după încheierea jocului. Eduardo a fost operat aseară şi va lipsi cu siguranţă până la sfârşitul sezonului. Imediat după primirea loviturii, atacantul s-a prăbuşit, iar doctorii au fost nevoiţi să-i administreze chiar şi oxigen deoarece, din cauza panicii, nu putea respira.

Taylor a fost eliminat imediat după respectiva fază, care nici măcar nu a mai fost difuzată în reluare la tv din cauza imaginilor considerate prea dure. "Şi Taylor este foarte afectat de acest incident. Nu este genul de jucător care să rupă picioarele adversarilor. Dacă ne uităm la fază, se vede că nu a fost cine ştie ce contact între cei doi fotbalişti. Probabil că pe Eduardo l-a prins cu piciorul pe pământ, ceea ce a făcut ca accidentarea să fie aşa gravă", a menţionat şi antrenorul gazdelor, Alex McLeish.

10 numărul minim de luni în care Eduardo va trebui să stea departe de gazon

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite