VIDEO Accident spectaculos al mexicanului Perez în Marele Premiu de la Monaco

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul mexican Sergio Perez (Sauber) a fost victima unui spectaculos accident, sâmbătă, în timpul calificărilor pentru Marele Premiu al Principatului Monaco la Formula 1, care va avea loc duminică pe circuitul stradal din Monte Carlo.

Perez, care a pierdut controlul monopostului său după ce a ieşit din faimosul turneu monegasc, s-a izbit cu putere de un parapet de protecţie. O ambulanţă a sosit imediat la faţa locului, însoţită de maşina medicului de cursă. Ultima fază a calificărilor a fost întreruptă cu 2 minute şi 26 de secunde înainte de încheiere, transmite Agerpres.

Sergio Perez (Sauber), 21 de ani, care a debutat în acest sezon în Formula 1, ''este conştient şi a fost transportat la spital'', a declarat Peter Sauber, patronul echipei elveţiene pentru care aleargă Sergio Perez, citat de Formula1.com.

Perez, care a pierdut controlul monopostului imediat după ieşirea din faimosul tunel monegasc, s-a izbit violent de un parapet de protecţie. Mexicanul a făcut o greşeală de apreciere a traiectoriei şi şi-a distrus toată partea dreaptă a bolidului său. Imediat după şoc, Perez a acuzat duritatea cu care s-a izbit de zid, a lăsat volanul şi a luat casca în mâini.

În a treia sesiune de antrenamente libere de sâmbătă alţi doi piloţi au fost implicaţi în incidente, germanul Nico Rosberg (Mercedes) şi italianul Vitantonio Liuzzi (Hispania).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite