A abdicat "Regele"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gică Hagi şi-a anunţat, ieri, demisia de la Steaua, nemaisuportând presiunea la care a fost supus de Gigi Becali. Latifundiarul a lansat numele înlocuitorului: Cosmin Olăroiu Eşecul de la

Gică Hagi şi-a anunţat, ieri, demisia de la Steaua, nemaisuportând presiunea la care a fost supus de Gigi Becali. Latifundiarul a lansat numele înlocuitorului: Cosmin Olăroiu

Eşecul de la Praga, 1-2 cu Slavia, l-a făcut pe Hagi să-şi încheie conturile cu formaţia din Ghencea. "M-am săturat. Nu mai suport să-mi facă echipa, să pierd, să mă jignească în public şi să mă critice în presă", a răbufnit, ieri, "Regele" la adresa lui Gigi Becali. Hagi, care a condus echipa în 11 meciuri oficiale (şase victorii, trei egaluri, două eşecuri), l-a anunţat ieri, la ora 15.10, pe directorul executiv Valeriu Argăseală că nu mai continuă.

Vestea demisiei lui Hagi nu l-a surprins pe Gigi Becali, ba, dimpotrivă. "Dacă omul a renunţat, e treaba lui. Argăseală mi-a spus că Hagi a plecat şi nu vrea niciun ban. Asta înseamnă că are demnitate. Singurul meu regret e că nu mi-a ajutat Dumnezeu cu naşul meu.

Demisia e demisie, şi cu asta - basta, nu voi încerca să-l conving să revină. Când iei o decizie, o iei până la capăt. M-a sunat de două ori, dar nu i-am răspuns. Mi-era puţin ruşine de el", a declarat patronul din Ghencea. "Va fi Pedrazzini interimar, apoi va veni Olăroiu. Cât mai curând.

L-am sunat, dar încă nu răspunde la telefon. Îi lasă pe arabi şi se întoarce la Steaua!", a dat asigurări Gigi Becali. Aseară, la ora 18.00, Gică Hagi a lansat acuze dure la adresa patronului: "Am trăit momente penibile. Nu-i posibil să sune telefonul pe bancă, să fac schimbarea aia, să iasă ăla… Am rămas mut. Nu numai că distrugea Steaua, distruge şi jucătorii, distruge acest simbol. Când câştigam, era el artizanul victoriei, când pierdeam, eu eram de vină".

Hagi: "Gigi m-a gonit din Ghencea"

Hagi a declarat că banii, pe care îi are de luat - circa 200.000 de dolari, să fie daţi la copii şi juniori. "Nu-i vreau! Nu-mi trebuie. Dezamăgirea e că eu l-am adus pe Gigi la Steaua, i-am deschis poarta din Ghencea prin 1987, iar el mă dă afară în 2007. M-a gonit! Am luat decizia cu două zile în urmă. N-a ştiut nimeni", a încheiat Hagi, cu lacrimi în ochi.

Dilema lui Olăroiu: petrodolari sau Steaua?

Antrenorul dorit de Gigi Becali, Cosmin Olăroiu (foto), este la un pas de calificarea cu Al Hilal în semifinalele Ligii Campionilor Asiei, după remiza, scor 0-0, pe terenul lui Al Wahda. Vom avea suportul fanilor şi sunt încrezător că ne vom califica în semifinale", a afirmat Olăroiu.

În cazul în care se va întoarce la Steaua, Oli va trebui să renunţe la un salariu anual de 1,8 milioane de dolari, de şapte ori mai mult decât ar câştiga în Ghencea. În plus, rămâne de văzut dacă şefii lui Al Hilal vor accepta să-i dea drumul lui Olăroiu, mai ales după rezultatele bune avute la gruparea arabă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite