Ziua cupelor nationale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

AC Milan - Brescia. Cele doua echipe se intalnesc in optimile Cupei Italiei. Milanezii, desi nu au o traditie prea buna in Cupa Italiei, sunt favoriti certi in fata unei echipe care nu si-a

AC Milan - Brescia. Cele doua echipe se intalnesc in optimile Cupei Italiei. Milanezii, desi nu au o traditie prea buna in Cupa Italiei, sunt favoriti certi in fata unei echipe care nu si-a revenit dupa retrogradare, ocupand doar locul cinci in Serie B, la noua puncte de liderul Mantova.
Doncaster - Aston Villa. Doncaster este o echipa din Liga a treia engleza, unde ocupa locul noua fara nici o pretentie de promovare. Chiar daca evolueaza pe propriul teren in aceasta partida de Cupa Ligii, are sanse destul de mici sa faca fata prim-divizionarei Aston Villa. Mai mult, echipa din Birmingham are tot interesul sa trateze cu seriozitate aceasta competitie care i-ar permite participarea in Cupa UEFA.
Arsenal - Reading. Chiar daca Arsenal are ca obiectiv clasarea pe un loc de Liga Campionilor, Cupa Ligii ramane o competitie de traditie in Anglia. ,Tunarii" nu se pot gandi decat la victorie, chiar daca Reading este lidera in liga a doua.
St. Mirren - Airdrie. St. Mirren este principala favorita la promovarea in prima liga scotiana. Astfel, gazdele au prima sansa in partida cu Airdrie, echipa care are cu 19 puncte mai putin si ocupa doar locul sapte.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite