Zidane, momit cu un salariu-record

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starul francez, retras din activitate vara trecută, e tentat de LA Galaxy cu un contract anual de 36 milioane de euro După aducerea lui Beckham, americanii de la LA Galaxy vor să mai dea o

Starul francez, retras din activitate vara trecută, e tentat de LA Galaxy cu un contract anual de 36 milioane de euro

După aducerea lui Beckham, americanii de la LA Galaxy vor să mai dea o lovitură. Echipa de fotbal din Los Angeles încearcă să-l convingă pe fostul internaţional francez Zidane să revină pe gazon, pentru a face pereche cu Beckham, în linia de mijloc a grupării californiene.

Pentru realizarea acestui obiectiv, conducătorii lui Galaxy i-au oferit lui Zizou acelaşi salariu pe care îl încasează în prezent fostul său coechipier de la Real Madrid: 50 milioane dolari anual (peste 36 milioane de euro). Aceasta nu este prima tentativă a americanilor de a-l convinge pe francez să revină în fotbalul de performanţă, preşedintele lui Galaxy, Alexi Lalas, având o primă tentativă în acest sens, în luna aprilie. "Este un mare jucător şi am fi încântaţi să facă parte din echipa noastră.

Ar fi extraordinar să-i putem vedea din nou, în aceeaşi formaţie, pe Beckham şi Zidane", a spus Lalas. Galaxy se poate lăuda deocamdată că-i are pe Beckham, superstarul american Landon Donovan şi excentricul fundaş portughez Abel Xavier. Conform presei americane, LA i-afăcut o ofertă şi unui alt fost galactic, Ronaldo, care se află sub contract cu AC Milan.

Zinedine Zidane s-a retras din activitate după finala Cupei Mondiale de fotbal din anul 2006, în cursul căreia i-a aplicat o lovitură de cap în piept fundaşului italian Marco Materazzi, fiind eliminat de pe teren.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite