Zenga nu mai vrea la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul dinamoviştilor a infirmat un interes al trupei din Ghencea pentru el, nu se teme de situaţia echipei sale şi promite că roş-albii vor reveni în frunte Înfrângerea

Tehnicianul dinamoviştilor a infirmat un interes al trupei din Ghencea pentru el, nu se teme de situaţia echipei sale şi promite că roş-albii vor reveni în frunte

Înfrângerea ruşinoasă din faţa suedezilor de la Elfsborg, din turul manşei I a Cupei UEFA, nu l-a îndepărtat pe Walter Zenga de jurnalişti. Tehnicianul italian, extrem de optimist, a vorbit ieri despre viitorul echipei sale.

Din start, Zenga a ţinut să lămurească speculaţiile potrivit cărora ar fi tentat de o revenire la Steaua. Chiar Gigi Becali declarase la B1 TV că un antrenor al unei mare echipe din România l-a sunat şi i-a spus că lasă orice pentru a prelua echipa din Ghencea.

"Nu vreau să se mai facă speculaţii. Într-adevăr, MM Stoica m-a adus la Steaua, şi îi mulţumesc pentru asta, şi a făcut apoi totul să revin. Am refuzat a doua oară şi de atunci nu s-a mai întâmplat nimic", a spus italianul, care a completat imediat: "Vreau să fac treabă bună la Dinamo şi să câştig campionatul. Sunt fericit aici. Steaua este un capitol închis, nu mă mai întorc niciodată de unde am plecat. Sper să nu se facă speculaţii că e Massimo acolo".

Chestionat de ce nu s-ar mai întoarce la Steaua, Walter a replicat: "Am zis că nu mă mai întorc la Steaua pentru că Gigi Becali nu mă sună, şi nici la naţională nu ajung pentru că Mircea Sandu nu mă cheamă, şi gata".

Mizează pe Bratu

Tehnicianul campionilor nu este speriat de eşecul cu Elfsborg din Cupa UEFA. Zenga este convins că o victorie obţinută diseară contra Universităţii Cluj ar echivala cu o descătuşare la nivelul lotului: "Dinamo n-a mai câştigat pe teren propriu de la meciul cu CFR Cluj din sezonul trecut. A trecut mult timp de atunci. Trebuie să rezolvăm această problemă a meciurilor de acasă.

Sunt convins că, dacă vom învinge acum, vom reedita şirul victoriilor". Problemele de lot nu-i dau pace italianului, care este mulţumit că are soluţii: "Este bine că şi-a revenit Bratu. Va fi piesa noastră de rezistenţă. Claudiu sper să-şi revină cât mai repede". Cât despre presiunea care apasă asupra lui, Zenga a spus: "Dacă nu vrei presiune, nu ştiu care poate fi munca ta în viaţă".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite