Zenga: "Altă mentalitate"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul dinamoviştilor este foarte încântat de prestaţia jucătorilor săi din partida cu Poli Iaşi. Italianul a observat cum fotbaliştii lui au evoluat exact, şi nu cum s-a întâmplat

Antrenorul dinamoviştilor este foarte încântat de prestaţia jucătorilor săi din partida cu Poli Iaşi. Italianul a observat cum fotbaliştii lui au evoluat exact, şi nu cum s-a întâmplat înainte să vină el.

În ciuda victoriei clare obţinute la Iaşi cu Poli, scor 5-2, oficialii dinamovişti au avut la final şi nemulţumiri, cauzate de maniera de arbitraj a lui Augustus Constantin. Partida a fost urmărită din tribune şi de Goran Ohne, antrenorul secund al suedezilor de la Elfsborg.

Fericit. Aşa arăta Walter Zenga la finalul partidei de la Iaşi. De altfel, tehnicianul italian a trăit la intensitate maximă întreg meciul şi s-a bucurat ca un copil la fiecare gol marcat de către elevii săi. Satisfacţie ce avea întipărită în ea bucuria muncii reuşite. "Îi felicit pe jucători pentru cum au evoluat. Sunt foarte fericit pentru că am debutat cu o victorie pe un teren foarte greu şi într-un oraş în care publicul este extraordinar", a spus Zenga, care a continuat cu o frază extrem de interesantă. "Până acum jucau doar câţiva jucători la Dinamo, dar azi a mers întreaga echipă", a concluzionat italianul.

Ironia sa este legată de faptul că, pe ultima parte a mandatului lui Rednic, când relaţiile dintre acesta şi fotbalişti se răciseră considerabil, s-a tot spus că ultimii nu au mai evoluat la turaţie maximă pentru a forţa schimbarea antrenorului. Bucuroşi erau şi oficialii clubului, dar aceştia au criticat şi prestaţia lui Augustus Constantin şi a asistenţilor Megheşan şi Demetrescu, care au validat primul gol al ieşenilor, marcat din ofsaid şi au dictat cu uşurinţă penalty-ul care a stabilit scorul final. "Păcat că trebuie să jucăm şi împotriva arbitrilor. Este ieşit din comun ce ne-au făcut în acest meci. Diferenţa de valoare a fost clară, dar totuşi arbitrii şi-au bătut joc", a spus Cristi Borcea, directorul executiv al campionilor.

Suedezii, optimişti

Cum până la meciul cu Elfsborg, din primul tur al Cupei UEFA, mai sunt doar câteva zile, întâlnirea de la Iaşi a fost atent urmărită şi de Goran Lohne, antrenorul secund al suedezilor. Acesta a spus la final că echipa sa porneşte favorită în această "dublă" cu Dinamo: "Gazdele au jucat bine în prima parte, când au reuşit să scoată în evidenţă carenţele lui Dinamo. Apoi au căzut, şi bucureştenii au profitat. Acum, după ce am văzut, pot spune că nu ne temem de Dinamo, suntem mai buni ca ei şi pornim cu prima şansă. Dacă vom scoate un rezultat bun la Bucureşti, atunci va fi foarte bine", a spus Lohne.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite