Zenga, antrenorul lui Giani Kiriţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Gaziantepspor nu a ajuns Răzvan Lucescu, ci fostul tehnician al acestuia din perioada când apăra poarta lui FC Naţional, italianul Walter Zenga.Fostul antrenor al cluburilor FC Naţional şi

La Gaziantepspor nu a ajuns Răzvan Lucescu, ci fostul tehnician al acestuia din perioada când apăra poarta lui FC Naţional, italianul Walter Zenga.
Fostul antrenor al cluburilor FC Naţional şi Steaua Bucureşti (cu care a câştigat un campionat) a semnat un contract pe trei sezoane cu turcii de la Gaziantepspor. "Înţelegerea cu această echipă este pe termen lung. După ce am plecat din România, eu mi-am continuat cariera de tehnician în Serbia, la Steaua Roşie Belgrad, cu care am câştigat cupa şi campionatul. Obiectivul meu este să reuşesc aceleaşi lucruri şi aici", a spus Zenga care, conform ajansspor.com, a fost întâmpinat cu entuziasm de suporteri la aeroport, fanii scandându-i numele şi purtându-l pe umeri. "ştiu câte ceva despre fotbalul turc, însă voi învăţa totul în curând. Nici când am ajuns în România sau în fosta Iugoslavie nu ştiam foarte multe despre fotbalul din acele ţări, dar acum ştiu totul", a adăugat italianul, care va începe pregătirile cu noua sa echipă pe 27 iunie, în lotul său fiind prezent şi fostul jucător dinamovist Giani Kiriţă. Zenga a ajuns în Turcia însoţit de soţia sa, Raluca, şi cu doi oficiali ai clubului, preşedintele Ibrahim Kizil şi vicepreşedintele Bulent Mamatoglu, care întâmpinaseră cuplul la Istanbul. După ce au făcut un tur al oraşului şi au făcut o vizită la o bancă pentru a se asigura că banii au intrat în cont, fostul antrenor stelist a ajuns la sediul grupării, unde a semnat înţelegerea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite