Zdrobiti intr-o repriza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo Baumit Bucuresti a spus adio oricarui gand de calificare mai departe in Liga Campionilor, dupa ce handbalistii bucuresteni au fost surclasati cu 27-38 de ungurii de la MKB Veszprem. Elevii

Dinamo Baumit Bucuresti a spus adio oricarui gand de calificare mai departe in Liga Campionilor, dupa ce handbalistii bucuresteni au fost surclasati cu 27-38 de ungurii de la MKB Veszprem.
Elevii lui Constantin Stefan nu au putut rezista decat o repriza in fata iuresului maghiar. Dupa 20 de minute, oaspetii s-au impus pe final de prima repriza, reusind sa intre la cabine cu un avantaj de trei goluri. Beneficiind de aportul unor vedete precum campionul mondial Vlado Sola, macedoneanul Lazarov si sarbul Lapcevic, Veszprem a predat o lectie de handbal in repriza secunda, ajungand sa conduca si cu 13 goluri avans. Cel mai bun marcator al dinamovistilor a fost Rares Jurca (8), urmat de Leonard Bibirig (5). "Sunt prea buni. Nu am avut ce sa le facem", a marturisit dupa meci Jurca. De la unguri, cel mai bun marcator a fost Lazarov, nimeni altul decat golgheterul la zi al acestui sezon de Liga Campionilor. Singurul dinamovist care a avut de castigat dupa corectia aplicata de maghiari a fost pivotul Marian Cozma, cel care va semna un contract cu Veszprem. La formatia ungara, Cozma va primi un salariu de 100.000 de euro pe an, devenind astfel cel mai bine platit handbalist roman din istorie. Dupa infrangerea la scor in fata campioanei maghiare, singurul obiectiv al "alb-rosilor" ramane clasarea pe locul trei in grupa F. Pentru aceasta, dinamovistii nu trebuie sa piarda pe terenul slovacilor de la Tatran Presov la o diferenta mai mare de patru goluri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite