Zaharia, în Ghencea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Gloriei Bistriţa reprezintă, în acest moment, prioritatea tehnicianului Gică Hagi Cu doar 10 zile înainte de partida cu Zaglebie Lubin, din prima manşă a turului doi preliminar al

Atacantul Gloriei Bistriţa reprezintă, în acest moment, prioritatea tehnicianului Gică Hagi

Cu doar 10 zile înainte de partida cu Zaglebie Lubin, din prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, formaţia din Ghencea nu-şi găseşte cadenţa. "Regele" aşteaptă încă trei transferuri, care nu se ştie însă şi dacă vor fi realizate.

"Sunt bucuros de rezultat. Au fost şi momente mai bune, şi mai slabe, dar,l una peste alta, sunt fericit", a spus Hagi la finalul meciului de vineri cu Charleroi, dar acesta încerca să mascheze o situaţie destul de ingrată. În ultimele cinci meciuri, echipa Stelei a înregistrat tot atâtea remize, iar jocul, în marea lui parte, scârţâie.

Conştient că doar rezultatele aduc linişte în Ghencea, Hagi a început şi el să caute jucători. Astfel, "Regele" a fost, sâmbătă, la Bistriţa, la partida Gloria - Atletico Madrid, scor 2-1, pentru a-l urmări la lucru pe atacantul Zaharia, un vârf nouă veritabil cum îi place lui Hagi să spună.

"E normal ca oficialii de la Steaua să-l dorească pe Zaharia, pentru că este unul dintre cei mai buni atacanţi din ţară. Suntem de acord să-l cedăm la Steaua, dar în anumite condiţii", a spus Ioan Horoba, vicepreşedintele clubului ardelean.

Pe lângă certitudinea Zapata, Hagi mai speră şi-n rezolvarea transferului lui Camus, mijlocaşul de 22 de ani al belgienilor de la Charleroi. După mai multe discuţii purtate vineri noapte la Hotel Phoenicia, din Bucureşti, fotbalistul trebuie să dea un răspuns.

Oficialii din Ghencea sunt optimişti în realizarea tranzacţiei. Puşi pe fapte mari, boşii roş-albaştrilor ţintesc şi un fundaş central, mai ales că soluţiie de avarie de acum din lotul echipei nu sunt demne de luat în calcul. Turcul Aşik (33 de ani) de la Galatasaray este pe placul lui Hagi şi ar putea ajunge în România până sâmbăta viitoare, dacă vicecampionii nu găsesc vreo altă soluţie.

În ciuda acestor tratative, finanţatorul Gigi Becali a spus, la finalul amicalului cu belgienii, că nu este exclus ca la echipă să nu mai vină niciun jucător. "Avem un lot bun şi numeric. Mi-a plăcut cum au jucat băieţii doar în repriza a doua. Dar nu am ce să spun acum.

Comentarii? Le voi face după meciul cu Ceahlăul din campionat şi după partida cu Zaglebie de pe 31 iulie", a spus, enigmatic, latifundiarul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite